SPRT deltog i den 23. China Retail Expo og fik bred opmærksomhed

1

Den 23. China Retail Expo blev afholdt i Chongqing International Expo Center fra den 19. til den 21. april. Som en årlig stor begivenhed for Kinas detailindustri har denne udstilling et udstillingsområde på 100.000 kvadratmeter og er opdelt i 9 store underudstillinger, herunder high-end detailhandelsmærkeudstilling, detail intelligent IoT-udstilling og international intelligent informationsteknologiudstilling. Mere end 900 udstillere er her. Udvekslingen og dokningen tiltrak mere end 80.000 tilskuere på besøg.

Som et førende mærke inden for printteknologi i Kina gjorde SPRT også en vidunderlig optræden på denne messe og udstillede de nyeste POS-kvitteringsprintere, etiketprintere, bærbare printere og Kiosk-kvitteringsprintere og andre produkter, som blev godt modtaget af offentligheden. , detailhandlere og industripartnere, og bliver en sand populær stjerne blandt publikum.

Multiproduktsystemet er blevet anvendt i mange industrier

2

Det er underforstået, at SPRT POS-printere, etiketprintere, bærbare printere, panelprintere, Kiosk-kvitteringsprintere og andre produkter er meget udbredt i detailhandlere, logistik, catering, smart finans og andre industrier med en stabil markedsandel. på forkant.

I superdetailbranchen er SPRT POS kvitteringsprintere, termiske etiketprintere og termiske bærbare printere alle konkurrencedygtige, som ikke kun kan realisere højhastighedsudskrivning af prisskilte, friske etiketter, forbrugslister, kvitteringer osv. Overskuelig udskrivning, og dets fremragende kvalitet og stabile ydeevne bliver godt modtaget af kunderne, og det har oparbejdet et godt ry og er blevet kundernes foretrukne mærke.

I cateringbranchen kan SPRT kvitteringsprintere og etiketprintere også ses overalt. Ud over at levere udskrivningstjenester i almindelige links såsom kasseboner, ordrelister og forbrugsoplysninger, kan disse enheder også give forhandlere højhastigheds- og overskuelige printløsninger i flere links såsom madopbevaringsstyring, bagkøkkenstyring og fødevaremærkning.

3

Den bærbare SPRT-printer, der er specielt udviklet til ekspreslogistikindustrien, har fordelene ved lille og følsom, hurtig udskrivningshastighed og lang standby-tid. Den bekvemme udskrivning af hele processen fra det elektroniske ansigtsark har i høj grad forbedret arbejdseffektiviteten og givet stærk teknisk support til industrien til at kapløbe med tiden og gå et skridt hurtigere.
Udover at det ofte ses på restauranter, mælkete-butikker, ekspresleveringsstationer og andre steder, eksisterer mærket også bredt i den smarte finansielle industri på en lidt lavmælt måde. For eksempel i scenarier som kø- og opkaldsmaskiner, smarte pengeautomater, ATM-terminaler og manuel tællerforretningshåndtering i forskellige bankforretninger, leverer SPRT-panelkvitteringsprintere lydløst højhastigheds- og hurtige udskrivningstjenester.

I brandsikringsindustrien er tilstedeværelsen af ​​SPRT termiske bærbare printere og Kiosk-kvitteringsprintere endnu mere lavmælte. Disse enheder er indlejret i professionelt udstyr såsom brandalarmkontrollere og fotoelektriske røgdetektorer og bruges til at udskrive status og logfiler for disse enheder i tide for at hjælpe kunder med at håndtere forskellige alarmer i tide.

Fortsætter med at dyrke et førende mærke inden for printteknologi

4
Siden etableringen i 1999 har SPRT fokuseret på forskning og udvikling og produktion af printudstyr og har oparbejdet stærk teknisk styrke. Ved at overholde konceptet om kundeefterspørgselsorienteret, teknologisk innovation som drivkraften og konceptet med at give kunderne omkostningseffektive og højpålidelige produkter, har SPRT successivt udviklet mere end 100 slags produkter, hvoraf mange er indenlandske førstegangsprodukter , der fylder hjemmemarkedet. Printerindustrien er tom.

Indtil nu har den kumulative forsendelse af SPRT overskredet 20 millioner enheder og betjener mere end 3.000 kunder, herunder Beijing Metro, China Post, China Construction Bank og China Mobile, og dets produkter sælges i 218 lande rundt om i verden og regioner, førende industrien.

SPRT er villig til at opbygge et mere komplet servicenetværk for at levere mere højkvalitets produkt-tekniske tjenester og systemløsninger fortsætter med at styrke guldbogstavet for Kinas førende printteknologimærke.


Indlægstid: 15. august 2023